menu Naslovna chevron_right
VijestiZanimljivosti

Ako ste u vezi s jednim od ova tri horoskopska znaka, očekujte prevaru

Urednik | 20. Novembra 2019.

Neki ljudi skloniji su stabilnim monogamnim vezama, dok su drugi skloniji varanju. Ova tri horoskopska znaka smatraju se najopasnijim preljubnicima.

1. Ovan

Ovnom vlada Mars koji sa sobom nosi akciju, agresiju i seksualnost pa to znači da je najvjerovatnije da će vas osoba u znaku Ovna prevariti bez razmišljanja. Bustle piše da su toliko impulzivni da si ne ostave vremena kako bi razmislili, a brzo izgube fokus sa svog partnera kad se pojavi novi “ulov”.

2. Blizanci

Blizancima su potrebni sloboda, raznolikost i fleksibilnost kako bi bili sretni. Oni su društvena bića koja vole upoznavati nove ljude, a ponekad su čak skloni održavati paralelne veze koje će dobro skrivati. Nikad ne idu s namjerom da vas prevare, ali ako se to dogodi, pokušat će se na sve načine izvući da vam ne priznaju.

3. Vaga 

Vagama je u životu bitan balans i jako im je važno da je tako i u romantičnoj vezi. Ako vas Vaga prevari, to je znak da se ne osjeća ispunjenom u vezi. Osjećat će veliku krivnju zbog prevare, ali će sve skrivati zbog mira u kući. Ako ih uhvatite, vjerovatno će u početku poricati, no ako ih stjerate u kut, bit će iskreni.

Radio Bet / Izvor: Dnevni Avaz

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset