menu Naslovna chevron_right
MagazinTuzlanski kantonVijesti

Amel Ćurić na brucošijadi u Tuzli održao koncert za pamćenje

Urednik | 19. Novembra 2018.
Prema riječima organizatora, ovo je do sada, najposjećenija i najbolja brucošijada u ovom gradu. Dvorana nije mogla primiti sve studente koji su došli na Amelov koncert, te su neki nažalost ostali i ispred dvorane.

Mladi su zajedno sa Amelom pjevali njegove pjesme ali u najveće hitove ex-yu muzike, kao i mnogobrojne obrade.

“Nakon dugo vremena sam imao priliku nastupiti u gradu za koji me vežu najljepše uspomene iz studentskih dana. Presretan sam da je bila ovolika posjeta i ovako dobra atmosfera. Mislim da je ovo bio jedan od mojih najboljih nastupa u zadnjih par godina. Uskoro izlazi i moja nova pjesma za koju smatram da će biti jedna od najozbiljnijih i najboljih koje sam do sada snimio. Željno iščekujem reakcije publike”, rekao je Amel.

Pjevač je prije nekoliko dana završio svoju veliku skandinavsku turneju, a u narednom periodu će imati nastupe po BiH i Hrvatskoj. Prve koncerte imat će u Zagrebu i Bugojnu, a zatim nastaviti turneju u Posušju, Trogiru, Šibeniku i Tešnju, dok će Zeničani zajedno sa Amelom dočekati novu 2019. godinu.

Amelova turneja ujedno je i najava njegovog novog hita za koji mnogi smatraju da je jedna od najboljih i najkvalitetnijih pjesama koje je do sada snimio.

Izvor: Klix.ba

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset