Amidža nestalog dječaka kroz suze: ‘Sve smo pretražili, ali bez rezultata’

145

Šestogodišnji dječak upao je tokom dana u nabujali potok, u mjestu Begov Han na području Žepča. Potraga je obustavljena i bit će nastavljena u srijedu, a posljednji su sa terena otišli pripadnici Gorske službe spasavanja Žepča i Zavidovića.

Kako je javio reporter N1, posljednje informacija o nestalom dječaku kažu da je pročešljan dio terena u blizini mjesta gdje je dječak posljednji put viđen. Gost N1 bio je amidža dječaka koji je kazao:”Čim sam saznao šta se desilo, to je bilo negdje oko 11 sati. Još mi je jedan rođak naišao, otišli smo uz rijeku. Ušli smo u vodu da ga tražimo, a za njim su pošli snaha i supruga od rođaka. Sve smo pretražili, ali nikakvih rezultata nije bilo. Brat i snaha su završili na psihijatriji, kako i ne bi“, kazao je vidno potreseni amidža dječaka kroz suze.

Dječak je bio u blizini svoje kuće kada je nesretnim slučajem pao u potok, čiji je vodostaj povišen usljed aktuelnih obilnih padavina. Dječak je vozeći bicikl izgubio ravnotežu i upao u nabujali potok. Bicikl je pronađen nekoliko stotina metara od mjesta nesreće.

Radio Bet / Izvor: Tip.ba

Komentari

komentara