menu Naslovna chevron_right
BiHIzdvojenoMuzikaPreporukeRegija i SvijetVijesti

Audicije za Zvezde Granda počinju sutra u Bihaću

Urednik | 9. Maja 2018.

Najpoznatije muzičko natjecanje u regiji – Zvezde Granda, nastavlja se i naredne sezone na OBN-u. Tim povodom vođa projekta Saša Popović ponovno organizira audicije u Bihaću, Sarajevu i Tuzli.

Audicije u BiH uvijek izazovu veliku pozornost pjevača amatera. Neki na njih dolaze i po nekoliko godina zaredom, pokušavajući se kvalificirati na finalne emisije iz studija Granda. Nije lako zadiviti probranu ekipu Grand Produkcije, ali ako mislite da to možete od sutra imate šansu u našoj zemlji.

U četvrtak   10. svibnja/maja audicija je u Bihaću u Dvorani Kulturnog Centra, dan kasnije 11 maja/svibnja možete se pojaviti u Sarajevu na OBN Televizji, a 12 maja/svibnja audicija je u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli.

Ekipa sa Sašom Popovićem na čelu odabrat će nove buduće zvijezde regije. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne. Spremite dobar outfit, glasne žice i nemojte zakasniti te tako propustiti svoju šansu za put ka zvijezdama.Kako to sve izgleda kada uspijete možete pogledati već u subotu od 20 sati kada emitiramo novu emisiju 4. kruga Zvezda Granda.

 

 

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset