Banjaluka: Policija kod dvojice lišenih slobode pronašla kilogram heroina

177
Banjalučka policija juče je lišila slobode dvije osobe, a u pretresu automobila koji su koristili pronađeno je oko kilogram heroina, tržišne vrijednosti oko 50.000 KM, javlja Anadolu Agency (AA).

“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su u saradnji sa Policijskom upravom Prijedor, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka juče lišili slobode lica V.V. (1985.) i M.N (1983.) na području Banjaluke”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Oni su lišeni slobode zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela iz člana 207 stav 2 KZ RS “Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga”.

“Prilikom lišenja slobode i nakon izvršenog pretresa putničkog motornog vozila koje su ova lica koristila, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli 944,80 gr opojne droge heroin”, navodi se u saopštenju.

U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, nakon čega će biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Vijesti.ba / AA)

Komentari

komentara