menu Naslovna chevron_right
FudbalSport

Baždarević danas kompletira tim, Tino Sušić ne dolazi zbog povrede

Urednik | 24. Marta 2016.

Selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević je dolaskom Muhameda Bešića i “sarajevske sedmorke” koja je u Luksemburg stigla letom preko Zagreba i Beča, kompletirao tim, a jedini izostanak je onaj Tine Sušića, koji neće doći na pomenuto okupljanje zbog povrede.

Tino Sušić je u izrazito dobroj formi u Hajduku i kandidovao je za veću minutažu u predstojeća dva prijateljska susreta protiv Luksemburga i Švicarske. Ipak, povreda ga je spriječila da dođe na okupljanje. Selektor Baždarević do sutrašnjeg susreta će održati još tri treninga sa svojim reprezentativcima, a intenzitet će biti diktiran individualno u zavisnosti od nivoa umora koji su igrači donijeli iz svojih klubova.

Unatoč važnosti svake utakmice, pa i ove protiv selekcije Luksemburga, prioritet je da se niko ne povrijedi. Bh. reprezentativcima na raspolaganju je centar za fizikalne terapije i masaže, koji je privremeno oformljen od strane našeg medicinskog tima.

Utakmica protiv selekcije Luksemburga igra se sutra sa početkom od 20 sati i 15 minuta, uz direktan prijenos na Face TV-u.

Bet radio/sport.ba

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset