menu Naslovna chevron_right
Film/TVMagazinPreporukeVijesti

BH glumica Zana Marjanović u britanskoj seriji „Igra“na OBN-u

Urednik | 4. Aprila 2018.

Elegantni, napeti, špijunski triler smješten je u doba Hladnog rata u kojem nije uvijek jasno tko su neprijatelji, a tko saveznici, a špijunski posao podrazumijeva da morate zaprljati ruke. Šest atraktivnih nastavaka gledat ćete od srijede na OBN-u u 23 sata.

Kad prebjegli časnik KGB-a otkrije postojanje strašne sovjetske urote koja se vodi pod šifrom Operacija “Staklo”, karizmatični ali paranoični šef agencije MI5, poznat pod jednostavnim nadimkom Tata, okuplja tajno povjerenstvo špijuna i obavještajnih agenata da to istraže. Jesu li oni najbolji? Ili su jedini kojima vjeruje u svijetu u kojem su dvostruki agenti, tajne i laži normalna pojava?

Točna narav prijetnje nije jasna. Znaju samo da su Sovjeti ponovno aktivirali pritajene agente po cijeloj Velikoj Britaniji i svima im dali zadatke. U svakoj epizodi ekipa dobiva novo ime s popisa. Svako ime je novi izdajnik kojega treba istražiti, misija u nepoznato i korak bliže otkrivanju Operacije “Staklo”.

U seriji igraju iznimno velika glumačka imena Tom Hughes, Brian Cox, Victoria Hamilton, Shaun Dooley kao i bosanskohercegovačka glumica Zana Marjanović. Ona igra Yuliju, ljubavnicu glavnog lika i ova joj je uloga otvorila vrata ino karijere.

Premijernu epizodu serije „Iga“ pogledajte nakon večeri Lige prvaka na OBN-u.

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset