BIZARNO: Saznala je da je HIV pozitivna, pa dala bogatstvo kako bi umrla kao ZMAJ

249

Ova žena je potrošila čitavo bogatstvo na plastične operacije i tetovaže kako bi izgledala kao zmaj jer ne želi da umre kao čovjek. Eva Meduza (56) tvrdi da je najneobičniji transseksualac na svijetu, čak ima i jezik kao zmija, ali i rogove.

Imala je operaciju nosa, kako bi ga drugačije oblikovala, uklonila je uši. Sve to ju je koštalo nevjerovatnih 60.000 dolara.

Ona je nekada bila muškarac i radila je u korporativnom svijetu, ali oduvijek želila da izgleda kao reptil. Sve je počelo od kada su je roditelji napustili kada je imala pet godina. Tvrdi da je tada ponovo rođena.

Iako je već uveliko promijenila svoj fizički izgled ne planira da stane na tome. Ima u planu još neke korekcije koje će je koštati 40.000 dolara.

Za mene je ova transformacija najveće putovanje u mom životu. Postoje duboki razlozi zašto ovo radim. Imam dvije majke – jedna je ona koja me je rodila, a za moje drugo rođenje su zaslužni moji roditelji reptili. Nadam se da će moja priča da pomogne drugima, ne samo onima koji su prošli kroz teška vremena, već i onima koji su izgubili nadu. Ja znam kako je biti na tom mjestu – rekla je ona.

Prije moje transformacije sam bila potpredsjednik jedne od najvećih banaka u SAD, a onda sam saznala da sam HIV pozitivna i plašila sam se da ću umrijeti. Nisam željela da umrem i da izgledam kao čovjek. Iako su ljudi dobri i čisti u poređenju sa ostalim vrstama, oni su takođe i najrazorniji kada nekoga mrze.

Odlučila sam da je vrijeme na promjenu u mom životu, pa sam htjela da izgledam drugačije. Na čelu imam osam rogova, skinula sam uši, nos sam preoblikovala, većinu zuba sam uklonila, razdvojila jezik, istetovirala lice…

Želim da postoji otvoren dijalog o modifikaciji tijela i da svijet razumije kako je to biti gej muškarac, a sada i transseksualna žena – rekla je Meduza.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Pogledajte i video:

The walk With the Dragon Lady in Oblivion.

Posted by Tiamat Legion Medusa on Donnerstag, 1. Februar 2018

(D.Š./Telegraf.rs)

Komentari

komentara