Čović: Naše opredjeljenje je civilizirana politika i EU put

158
Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedavajući Predsjedništva BiH, dr. Dragan Čović, boravio je danas u Stocu u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ BiH Stolac.

Predsjednika Čovića dočekao je Stjepan Bošković, predsjednik OO HDZ BiH Stolac i načelnik općine Stolac, koji je sastanak započeo presjekom onoga što se događalo u Stocu u razdoblju od početka 2016. do ponovljenih Lokalnih izbora 19. 2. 2017. godine.

Istaknuvši težinu onoga što je Stolac podnio, zahvalio je predsjedniku Čoviću na potpori kroz to razdoblje, uvjeren kako je jedino to zajedničko djelovanje zaslužno za konačan rezultat. Želja nam je i plan te dobre prakse komunikacije i potpore nastaviti i kroz naredne mjesece da bismo do kraja doveli započete strateške projekte u općini Stolac i započeli nove.

Predsjednik Čović je istaknuo jednako važnu ulogu ljudi na terenu i podrške sa svih razina vlasti da bi se postigao određeni cilj na dobrobit svih, također je izrazio uvjerenje da će se ta suradnja kad je Stolac u pitanju nastaviti kroz još intenzivniju dinamiku.

Govoreći o aktualnim političkim događanjima u BiH, predsjednik Čović je naglasio da je opredjeljenje civilizirana politika i europski put, smatramo to budućnošću Bosne i Hercegovine, države u kojoj živimo i o čijoj budućnosti trebamo odlučivati podjednako kao i svi ostali. Pri tom je ključno da na svim razinama vlasti budu legitimni predstavnici hrvatskog naroda.

 

(vijesti.ba)

Komentari

komentara