Da li vam se sviđa novi dres BH zmajeva?

879

Adidas je kreirao nove dresove za Nogometni savez BiH, u kojima će reprezentativci premijerno nastupati na utakmicama baraža za EURO 2016 u Francuskoj, prenosi Anadolu Agency (AA).

Već 13. novembra u Zenici BiH dočekuje Republiku Irsku i ovom prilikom izabranici Mehmeda Baždarevića nosit će plave dresove s tri žute crte. Revanš je zakazan za 16. novembar, kada će prvi put biti prezentovan i gostujući dres.

Na dresovima su zastupljene boje koje tradicionalno predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a climacool tehnologija igračima obezbjeđuje neophodnu ventilaciju i hlađenje tokom igre.

Ovo nije prvi put da Adidas sarađuje s bh. reprezentativcima. Prethodne sezone Adidas je prvi put kreirao zvanične dresove za NS/FS BiH, a veza s bh. fudbalom dodatno je bila osnažena sponzorskim ugovorima sa istaknutim igračima kao što su Edin Džeko, Miralem Pjanić i Senad Lulić.

Novi dresovi NS/FS BiH bit će dostupni širom svijeta u Adidasovim maloprodajnim objektima, kod partnerskih prodavaca ili putem sajta www.adidas.com/worldcup.

(Bportal)

 

Komentari

komentara