DIRLJIVO: Suprugu koji ne čuje priredila nesvakidašnje iznenađenje koje ga je rasplakalo!

662

Brittany LeBlanc priredila je svom suprugu dirljivo iznenađenje. U ove praznične dane u veliku zelenu vrećicu zamotala je nekoliko poklona, a onda je upalila kameru prije nego li mu ih je uručila.

Supruga Davida Welcha snimila je kako odmotava jedan po jedan poklon u njihovoj kući u Hammondu u Louisiani. David, koji je gluh, uz pomoć znakovnog jezika zatim je komunicirao sa suprugom, no onima koji ne znaju znakovni jezik sve je otkrio izraz na njegovom licu.

Nakon što je iz vrećice izvukao maramicu naišao je na prvi trag, čokoladicu po nazivom Baby Ruth.

Na početku je bio potpuno zbunjen, a onda je posegnuo za drugim poklonom: kad je vidio da je to “Dad's Root Beer” ili “tatino pivo”, počeo je nagađati što se događa.

Pogledao je ženu zapanjeno, a ona se počela smijati, ali ništa mu nije htjela otkriti. David je nakon toga posegnuo za posljednjim poklonom – dva pozitivna testa za trudnoću.

Kada je uzeo jedan test, zatresao je glavom u nevjerici i pogledao suprugu, a onda su niz njegovo lice počele teći suze radosnice. David je zatim upitao ženu je li trudna, a potom utvrdio kako će postati tata i zagrlio Brittany. Ona mu je tada uručila malu čestitku na kojoj je pisalo: “Iznenađenje, tata!”

https://www.youtube.com/watch?v=nOGLG0FkN9Y

(Crta)

Komentari

komentara