Djeca cijene prave vrijednosti: Hrvatski vatrogasci dobili donaciju od najmlađih

376

Dvoje djece iz Mostara, čiji roditelji imaju kuću u Tučepima, odlučilo je da sav novac iz svojih kasica prasica uplati vatrogascima iz Tučepa, kako bi mogli obnoviti svoju opremu, piše Index.hr.

Danas su u prostorije DVD-a Tučepi došli sa bakom i donijeli uplatnicu na kojoj se vidi da su uplatili 1000 kuna, kao i  crteže koje su nacrtali za vatrogasce.

“Osmogodišnja Tamara i sedmogodišnji Matija koji su inače iz Mostara, a imaju kuću u Tučepima, došli su danas u DVD Tučepi sa svojom bakom Olgom Mandić. Djeca su odlučila da sav novac iz svoje kasice prasice doniraju vatrogascima i da im pomognu da kupe bolju opremu. Odrekli su se sladoleda i slatkiša u korist vatrogasaca. Matija i Tamara su prilikom dolaska donijeli crteže za DVD Tučepi i uplatnicu s uplaćenim iznosom. U ime vatrogasaca Tučepi jedno neizmjerno i veliko hvala”, stoji u objavi na Facebook stranici DVD-a Tučepi.

 

Capture-19

 

 

 

U razgovoru za Index, komandir DVD-a Tučepi Goran Bušelić kazao je da  im je posebno toplo oko srca jer se radi o maloj djeci koja su ih ovim velikodušnim činom oduševila.

“Svi smo iznenađeni i oduševljeni ovim gestom. Takvi postupci nam daju snagu da se trudimo i radimo ovo što radimo u ovakvim uslovima. Drago nam je da ljudi zbog kojih to radimo prepoznaju i cijene naš trud, bez obzira na njihov uzrast”, rekao nam je Bušelić.

Komentari

komentara