Dobitnici nagradne igre “Crta nagrađuje”!

983

Crta portal je organizovao nagradnu igru pod imenom “Crta nagrađuje” koja je trajala od 18.11. do 28.11.2015 godine gdje su učesnici imali zadatak da podrže Facebook stranicu Crta, i podijele sliku na svom zidu te na taj način omoguće i svojim prijateljima da učestvuju.

Odziv za nagradnu igru je bio jako veliki te je ekipa Crte uz mukotrpno jutro 29.11. uspjela odabrati dobitnike nagrada:

1. nagrada (tablet):
Azra Mušić

2. nagrada (slušalice):
Dževad Selimović

3. nagrada (set šerpi):
Amina Softić Sejdinović

Nagrade se mogu preuzeti već od 01. 12. a dobitnici su nas dužni kontaktirati najkasnije do 31.12.2015 kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrada. Kontakt sa Crtom možete ostvariti putem naše Kontakt stranice na email ili broj, ili u inbox Crta Facebook stranice.

Čestitamo dobitnicima a ostale pozivamo da i dalje prate naš portal Crta i istoimenu Facebook stranicu jer ćemo i dalje u cilju promocije organizovati slične nagradne igre! Buduće nagradne igre bi se mogle sprovesti i na drugačiji način pa nas pratite i na ostalim društvenim mrežama (Twitter, YouTube, Google Plus) kako bi uvijek bili informisani o sličnim igrama.

Hvala svima koji su učestvovali!

(Crta)

Komentari

komentara