menu Naslovna chevron_right
Regija i SvijetVijesti

Dragičević optužio Dodika da je u Austriju poslao ubicu da ga likvidira

Urednik | 14. Marta 2019.
“Tamo gdje će sutra moje dijete biti u 12:30 mogli bi se svi oni naći jednog dana. Ja iskreno vjerujem u to. Ne vjerujem ni u sudski postupak, ni u zatvor. Moja misija je da se sve ubice Davida Dragičevića nađu ispod zemlje. Zatvorske kazne me ne interesuju”, kazao je Dragičević.

Naveo je da je trenutno na sigurnom i da ima policijsku zaštitu države.

“Milorad Dodik i Dragan Lukač su poslali jednog ubicu ovdje, vrlo brzo ću obznaniti o kome se radi – imenom i prezimenom. Hiljadu koraka sam ispred njih”, kategoričan je Dragičević.

Napomenuo je kako Republika Srpska više ne postoji za njega.

“Nek David nađe smiraj ovdje kad ne može u državi u kojoj je rođen. Svako ima neka svoja osjećanja a ja imam svoja. Ovdje ću moći otići na grob. Kad je 7. aprila prošle godine bila sahrana Davida Dragičevića ubice su bile prisutne. Milorad Dodik je bio na sahrani. Ovdje neće doći. To je najvažnije u ovom momentu. I to što sam živ”, kazao je Dragičević za N1.

Najavio je drugi vid borbe za istinu i pravdu.

“Zločinačke institucije Republike Srpske ne postoji više za mene. Vidjet ćemo da li će Tužilaštvo BiH htjeti da riješi ovo, ako ne, ne postoje ni oni više za mene”, kazao je Davor Dragičević.

Radio Bet / Izor: Klix.ba

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset