Drago Prgomet izbačen iz Mosta: Vodio pregovore sa Milanovićem

648

Drago Prgomet izbačen je iz Mosta, saopćili su iz ove političke platforme. Kako je navedeno, Prgomet je bez znanja Nacionalnog vijeća Mosta vodio pregovore sa premijerom Hrvatske i liderom SDP-a Zoranom Milanovićem.

Kako prenosi Večernji list, nakon jučerašnje sjednice Nacionalnog vijeća Mosta novoizabranih saborskih zastupnika Mosta, četveročlana delegacija u kojoj je bio i Drago Prgomet, službeno je vodila razgovore s SDP-om i HDZ-om, odnosno predstavnicima njihovih koalicija, a nakon toga tri su se člana vratila na nastavak prekinute sjednice.

“Nažalost, dok su svi drugi članovi Nacionalnog vijeća i novoizabrani zastupnici Mosta nastavili unutarnje razgovore, Drago Prgomet je bez znanja Nacionalnog vijeća vodio osobne pregovore sa Zoranom Milanovićem. Zbog potpunog narušavanja povjerenja, Nacionalno vijeće Mosta donijelo je odluku o prekidu suradnje s Dragom Prgometom”, stoji u saopštenju Nacionalnog vijeća.

Kako su istaknuli, Prgomet i dalje zadržava mandat u Hrvatskom saboru koji osvojio na nedavnim izborima u Hrvatskoj.

Koalicija Most na izborima u Hravtskoj je osvojila 19 mandata u saboru te je bez nje skoro nemoguće formirati novu vladu. Za naklonost Mosta bori se HDZ i SDP, a sam Most je vrlo heterogena skupina.

(Klix.ba)

Komentari

komentara