Duševni bolesnik nožem napao djevojčice u Bijeljini

248
U Bijeljini kraj kanala Dašnica jučer je mladić, prema riječima očevidaca, verbalno napao tri djevojčice starosti od 12 do 14 godina, pa je na njih nasrnuo i nožem, saznaje BN televizija. Djevojčice su uspjele da se otrgnu iz ruku nasilnika i pobjegnu.

Kako sazanaje BN televizija, tri djevojčice su bezbrižno, ulicom Kulina bana u Bijeljini, išle u školu i iznenada na njih je nasrnuo mladić i prijetio im nožem.

Djeca su, prema tvrdnjama očevidaca, doživjela šok, vrištale su i dozivale pomoć. Na sreću, pomogle su komšije da ne dođe do fatalnog ishoda.

“Počeo je da galami, da psuje srpsku majku. Uhvatio je jedno djete za kragnu. Djevojčice su vrištale…”, rekao je BN televiziji očevidac Dragiša Veselinović, koji radi u obližnjoj autopraonici. Dalje navodi da je napadač u ruci imao nož i da je na njega zagalamio.

“Zagalamio sam na njega, a on je potrčao, preskočio ogradu, ušao u kuću i zaključao se. Na poziv, policija je za nekoliko minuta došla i napadač je priveden”, priča očevidac Dragiša Veselinović.

Otac jedne od djevojčica kaže da je bilo strašno, da su djeca drhtala od straha.

“Kažu da je duševni bolesnik, ali meni nije tako izgledao, ali i ako jeste pitam se da li ova država ima ikakvu adekvatnu ustanovu da ih skloni sa ulice i zaštiti našu djecu”, pita vidno potresen roditelj.

U policijskoj upravi BN televiziji je rečeno da se radi o licu čiji su inicijali N.B. koji živi u Ugljeviku, a došao je u Bijeljinu ocu u posjetu.

Nakon intervencije policije, kolima Hitne pomoći mladić, koji je duševni bolesnik, prevezen je u bijeljinsku bolnicu.

Prema riječima očevidaca, ovo nije prvi put da isti nasilnik napada prolaznike i komšije.

(Vijesti.ba)

Komentari

komentara