Elif 5: Povratak omiljene i najgledanije serije u BiH

931

Najgledanija serija u BiH ulazi u 5. i posljednju sezonu emitiranja. Gledatelje OBN-a očekuju nova uzbuđenja, novi likovi i spektakularan kraj jedne od najdugovječnijih turskih serija ikada.

Kao što svi pretpostavljaju, Elif i Melek se uspijevaju spasiti od ruku Tarikovog pomagača i započinju novi život u naselju daleko od neprijatelja i ville Hektanir. U njihovim životima nekoliko je novih likova od kojih se izdvaja lijepa nastavnica Asli, koja će na čudan način povezati Melek i Elif sa starim životom.

Za to vrijeme Madžide i dalje bezuspješno traga za njima. U isto vrijeme u villi se pojavljuje njena pomalo zaboravljena sestra Kimet koja će se prometnuti u najvećeg negativca nove sezone.

Zajedno sa svojim sinom, kojeg instalira u Hektanir Holding, pokušat će oteti Madžide čitavo bogatstvo. Humejra je puna gorčine nakon Tarikove izdaje, ali ubrzo će i njeno srce zaigrati kada se pojavi novi tjelohranitelj.

Kerem i Parla očekivano nisu sretni. Dok Parla pokušava odobrovoljiti supruga, on misli na Sureju i izgubljenu sreću.

Producentica serije Inci Gulen najavljuje zaista sjajnu sezonu. “Naše junakinje preživjet će još tragedija, ali njihova borba neće biti uzaludna. Žene će poludjeti za novim muškim likovima, koje smo pomno birali za uloge koje nisu površne,“ kaže producentica za OBN TV. I zaista, već prve epizode nove sezone koju OBN emitira večeras, ponudit će nova uzbuđenja i priču koja će biti dostojna završetka najgledanije serije u BiH.

Komentari

komentara