menu Naslovna chevron_right
Film/TVMagazinPreporukeVijesti

Glumac iz serije “Bella“ srušio internet slikama s plaže

Urednik | 5. Jula 2018.

Tolgu Mendija gledamo u seriji „Bella“ na OBN-u. Glumac je već pobrao simpatije pripadnica ljepšeg spola u BiH, a dobre vijesti za dame su da se odlučio razgolititi.

Tolga je sada jedan od njazgodnijih glumaca u Turskoj, a kako je sam izjavio, ranije su ga zvali panda jer je imao preko 100 kilograma. Naravno, sada je ta mučna prošlost iza njega i dosta slobodnog vremena provodi u teretani.

U pauzama snimanja serije Bella, glumac uživa u svojoj rodnoj Adani ali i egzotičnim plažama u tom dijelu Turske. Nekim se fotografijama pohvalio na svom Instagram profilu, ali i paparazzi su odradili svoj dio posla. Izvajano tijelo popularnog Hazara srušilo je neke internet stranice u Turskoj, a glumac i dalje ostaje skroman.

Sigurno bi mnoge pripadnice ljepšeg spola voljele da nije toliko stidan i da češće izranja iz mora ili bazena u adamovom kostimu. Tolga je i inače poznat kao netko tko voli sport i motore, a često ga se može vidjeti na ljubimcu na dva kotača. Priznao je medijima kako svaki slobodan trenutak koristi kako bi pobjegao od gradske vreve. “Grad me počeo gušiti. Sva ta buka, prometna gužva i otuđenost ljudi. Od zasićenosti me spasilo upravo snimanje „Belle“ te mi je to vratilo vjeru u harmoničan život.“

Seriju „Bella“ možete pratiti svaki radni dan u 18 sati na OBN-u.

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset