menu Home chevron_right
Regija i Svijet

Haos na granici između Srbije i Crne Gore| Kilometarske kolone, izbila i tučnjava

Urednik | 15. Jula 2017.

Na granici Srbije sa Crnom Gorom kod Bijelog Polja ogromne su gužve, putnici čekaju satima da bi ušli, a desila se i tučnjava.

Kako javlja reporter “Blica” s lica mesta, kolona je duga više od tri kilometra, čekanje u redovima traje više od dva sata, a desilo se i nekoliko incidenata.

– Automobili su puni, mahom srbijanskih registarskih oznaka, čekaju i ne znaju šta će. Iz suprotnog pravca vozači dobacuju ljudima u koloni da idu na neki drugi granični prijelaz jer je haos – priča reporter “Blica”.

Kako kaže, bilo je i manjih fizičkih obračuna zbog kojih je intervenirala i policija.

– Ima i onih koji ne žele da čekaju, pa drsko pretiču kolonu, zbog čega su negodovali oni koji su strpljivo čekali. Tako su nekom automobilu s novosadskim registarskim oznakama prepriječili put, kako bi ih blokirali i “naučili pameti” – javlja “Blicov” reporter.

Kako navodi ovaj list, sa srbijanske strane jutros je radila samo jedna traka na graničnom prijelazu, i da je zbog toga gužva nastavila da se pravi i na crnogorskoj strani.

– Kako smo čuli, i srbijanska i crnogosrka policija, kada su vidjele šta se napravilo na granicama, počeli su da puštaju vozola maltene bez ikakve provjere – priča on.

avaz.ba

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset