menu Naslovna chevron_right
SportVijesti

Husrefa Musemića savladale emocije, zaplakao nakon velike nepravde (VIDEO)

Urednik | 3. Decembra 2019.

Husref Musemić od jučer više nije šef stručnog štaba FK Sarajeva. Tako je odlučilo rukovodstvo tima kojem je Musemić prošle sezone donio prvu duplu krunu u historiji kluba.

Iskusni stručnjak bio je poprilično začeten odlukom vodećih ljudi kluba čija je velika legenda, kako igračka, tako i trenerska.

“Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći, četvrti put”, kazao je, između ostalog, Musemić za Hayat TV.

“Teško je sada bilo šta pametno reći. Ne želim se ni s kim svađati, niti raspravljati. A, ni u najmanju ruku nije korektno”, dodaje on.

musemic

Na pitanje kolege Kerima Priganice s Hayat TV da li bi prihvatio poziv da ponovo “gasi požar” u FK Sarajevo, Musemić je odgovorio:

“Nikad čovjek ne treba u životu reći neću, da bude izričit. To se nikad ne zna. Potrudit ću se da se više posvetim sebi, svom zdravlju…”.

dzenis-cosic-musemicTada je nastao tajac. Musemić više nije mogao kontrolirati svoje emocije pa je zaplakao.

Brojni navijači Sarajeva također su ogorčeni ovakvim postupkom Bordo čelnika i to samo kolo prije kraja jesenjeg dijela sezone. Smatraju da veličina poput Musemića nije zaslužila ovakav tretman…

Radio Bet / Izvor: (Sport.ba)

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset