menu Naslovna chevron_right
Tuzlanski kantonVijesti

Javna rasprava – Nacrt budžeta za 2020-u godinu

Urednik | 30. Oktobra 2019.

Gradska služba za privredu, budžet i finansije u skladu sa Zaključkom Gradskog vijeća Grada Gradačac br. 01-05-109/19 od 15.10.2019. godine upućuje

 JAVNI POZIV

             Pozivaju se svi KORISNICI BUDŽETSKIH SREDSTAVA GRADA GRADAČAC, odnosno predstavnici gradskih službi Grada Gradačac, mjesnih zajednica sa područja Grada Gradačac, klubova političkih partija koje participiraju u gradskoj vlasti, javnih preduzeća i javnih ustanova kojima je Grad Gradačac osnivač, gradski vijećnici Gradskog vijeća Grada Gradačac, udruženja sa područja Grada Gradačac, građani Grada Gradačac i sva druga zainteresirana lica da uzmu učešće u:

 

 JAVNOJ RASPRAVI

o Nacrtu Budžeta Grada Gradačac za 2020. godinu

koja će se održati:

–          dana 15.11.2019. godine sa početkom u 1000 sati u Sali za sjednice Gradačačkog sajma, Ulica H. K. Gradaščevića bb, Gradačac.

Prijedlog gore navedenog Nacrta može se pogledati na web stranici Grada Gradačac ili u Gradskoj službi za privredu, budžet i finansije. Prijedlozi, primjedbe, upiti i mišljenja na gore navedeni Nacrt mogu se dostaviti Službi lično, putem pošte ili na sljedeću e-mail adresu: [email protected] ili [email protected] do 30.11.2019. godine.

DOWNLOAD

Nacrt budžeta za 2020. godinu

Skraćena pregled nacrta budžeta za 2020. godinu

Radio Bet / Grad Gradacac

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset