Svake zime se pojavi neki oblik gripe i, bez obzira koliko vakcina ljudi primijenili, virusi mutiraju i gotovo je nemoguće izbjeći bar jedan oblik zaraze.
Ne možete izbjeći kretanje među ljudima, ali možete učiniti dosta toga da pomognete sami sebi.
Osim puno čistog zraka, vježbanja, voća i C vitamina, ljekari nas upozoravaju i da pažljivo ispuhujemo nos, jer nam način na koji to radimo može donijeti nove tegobe i nevolje.

Prema riječima otorinolaringologinje Jane Leonard, nos se začepi zbog oteklina i upale dišnih puteva, a ne samo zbog nakupljanja sluzi.
Trebate pažljivo istresati jednu po jednu nosnicu, ne pretjerujući i nipošto silom, rekla je, jer to može izazvati oštećenje sluznice sinusa. Najbolje je inhalirati se kamilicom, koristiti sprejeve za nos i piti puno tekućine.

Čaj za čišćenje organizma nakon bolesti

Kao sredstvo koje nam može pomoći da očistimo organizam, koristite domaći čaj od jabuke koji je iznimno lako i jeftino napraviti. Čaj treba piti redovito tri sedmice, kako bi se organizam i crijeva potpuno očistili.

caj

Priprema:
Izrezati 3 jabuke skupa s peteljkama i skuhati u pola litre vode (kad provri, kuhati na laganoj vatri 15 minuta, poklopljeno).
Pola tekućine (procijeđene) popiti prvi dan, a drugi dio sutradan.
Tretman traje 21 dan i čisti organizam od toksina.

O.D. Bet radio

Komentari

komentara