Karleuša ponovo prozvala Severinu, svi znamo kako glumi

287

Jelena Karleuša ponovo je prozvala Severinu Kojić, pjevačica je za koleginicu sada rekla da je kučka.

Rat dvije pop zvijezde nastavljen je u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, nakon što je Leon, koji inače ima duet sa Seve, završio svoju imitaciju Kendrika Lamara.

“Mala od skandala” bila je oduševljena i savjetovala mu je da nastavi karijeru kao hiphoper, a ne da pjeva s njenom ljutom protivnicom Severinom.

“Leone, ovo je tvoj fazon. Ti ovo moraš da guraš i dalje. Ja pratim to što si ti počeo da radiš. That bitch Severina. Man, that‘s not your shit. This is your shit, you have to do it. This is. Hip-hop is your shit, ok? Keep on doing it! (Ta kučka Severina nije tvoj fazon. Ovo je tvoj stil, moraš to da guraš. To je to. Hip-hop je tvoj fazon. Nastavi to da radiš!)”, rekla mu je ona, a Leon se nasmijao i kazao da je razumije.

Sukob između Seve i Jelene traje već godinama. Kojićka je pred koncert Saše Matića rekla da nema pojma ko je Jelena i da joj ne pada na pamet da zbog nje žuri s tonskom probom. Karleuša joj je uzvratila u „Zvijezdama Granda“.

“Svi smo vidjeli kako Severina glumi”, rekla je Karleuša baš dok je Severinin svekar Keba bio tajanstveni član žirija.

Netrpeljivost je kulminirala kad je Karleuša planirala duet sa MC Sajsi, ali ju je Seve pretekla. Jelena je tada javno prozivala koleginicu putem društvenih mreža:

“I dalje ne vjerujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo vrlo sramota da nešto što drugi najavljuju mjesecima predstavim kao svoju ideju”.

Nedavno je „mala od skandala“ ponovo potkačila Seve, kada su u istom gradu imale nastupe.

“Hvala vam svima što ste došli u ovako velikom broju. Ko nije mogao da uđe, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mjesta”, rekla je pjevačica.

 

 

Komentari

komentara