menu Naslovna chevron_right
IzdvojenoModa

Kombinezoni za svaki tip građe

Urednik | 17. Februara 2017.

Kombinezon je odjevni komad koji morate imate u svom garderoberu…

Međutim, kako odabrati model koji će vam stajati savršeno, kao da je pravljen za vas?

Ako ste visoki – kombinezon sa širokim nogavicama

Kao visoka osoba, vama će odlično stajati malo više materijala, što znači da je kombinezon sa širim nogavicama za vas savršen. Potrudite se da odaberete kombinezon sa dovoljno dugačkim nogavicama kako bi vam prekrile skočne zglobove.

Jumpsuits

Ako ste sitnije građe – krop kombinezon

Sitniju građu višak materijala, odnosno glomazni modeli mogu “progutati”. Držite se uskih modela koji će istaći vaše obline i onih koji imaju elastičnu traku u šavu. Da biste vizuelno izgledali viši, investirajte u kombinezone u jednoj boji ili dezenu.

“Kruška” građa – kombinezon koji otkriva ramena

Široke kukove ne treba da sakrivate, već jednostavno izbalansirajte građu tako što ćete izabrati model u kojem će vam se vidjeti ramena i ključne kosti. Što se tiče donjeg dijela, gledajte da vaš kombinezon ima ravne ili široke nogavice.

“Jabuka” građa – kombinezon opuštenog kroja sa trakom u visini struka

Opušteni kroj koji lagano pada i prikriva stomak je odličan za vas. Pored toga stvara iluziju građe pješčanog sata zbog trake. Ovakvi modeli su izuzetno udobni.

gallery-1472430759-vma-2016-jumpsuits

Ako imate veće grudi – kombinezon sa V-izrezom

Iako vam zvuči logično da treba da prikrijete grudi, trebalo bi da uradite suprotno. V-izrez koji nije previše dubok će vizuelno umanjiti vaš dekolte. Definisan struk i šire nogavice će izbalansirati vaše proporcije, a zanimljiv dezen će pogled usmjeriti ka struku.

Ako imate manje grudi – kombinezon sa naboranim efektom

Ukoliko imate ravniju građu, vizuelno stvaranje oblina je vaš cilj. Jednostavan naboran detalj ili karneri u predjelu grudi će vašem gornjem dijelu tijela dodati volumen.

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset