Kristijan prijeti Staniji ubistvom!

1541

Kristijan Golubović bijesan je na Staniju Dobrojević, pa je zaprijetio da će joj rascopati glavu sekirom. On ne može da podnese što je starleta provela noć u hotelu s manekenom Milošem Radičevićem, pa je otkrio Vesni Vukelić Vendi šta želi da joj uradi jer ga je, kako kaže, izdala.

– Udariću ovu glupaču sjekirom u glavu – rekao je Golubović dok je cijepao drva.

Za to vrijeme Dobrojevićeva se u kući šminkala i nije čula šta je spreman Kristijan da joj uradi. Zadruga na ove prijetnje nije reagovala, iako su izrečene u programu koji se emitovao na reality kanalu Pink TV.

Inače, Golubović je odmah zamjerio Staniji što je izabrala Miloša da vodi u hotel.

– Kristijan mi je zamjerio što sam odabrala Miloša i shvatio je to kao izdaju. Mora sve da prihvati kao igru – rekla je ona, a onda se obratila Goluboviću:

– Lojalna sam ti i nisam te uvrijedila kao osobe koje ti pune glave protiv mene. Mnogo te poštujem, a što sam odabrala njega treba da iskuliraš. Za 40 dana je kraj – u strahu je govorila Stanija.

Kristijan je birao riječi o starleti za vrijeme podjele štapića, ali se zbog svađe sa Stanijom zbližio sa Majom Nikolić.

– Slušao sam o Staniji sve najgore. Dobrojevićeva prije nego što učini neki pokret pogleda u svaku kameru. Naše prijateljstvo je poljuljano. Ona je izabrala puža poslije konja. Ti moraš da ideš s Milošem da bi oprala sebe što ležiš sa mnom deset dana. Bitno je šta narod misli o njoj i da ne pomisli da je brakolomka – rekao je Golubović i dodao:

– Stanija je plitka djevojka. Ako budeš birala članove suparničkog tima, izdaješ svoj tim. Uhvaćena si u izdaji. Do kraja možeš od mene da očekuješ samo paušalni odnos – poručio joj je Golubović.

(Kurir)

Komentari

komentara