Liga prvaka na OBN-u: Juventus traži čudo u Madridu

387

Najuzbudljivija sezona Lige prvaka u posljednjih 10 godina nastavlja se večeras. U izravnom prijenostu na OBN-u pratite utakmicu Real Madrid – Juventus od 20:35h!

Četvrtfinale Lige prvaka do sada je ponudilo same spektakle i bez ikakve dvojbe odavno nije bilo uzbudljivije i nepredvidljivije sezone.

Večeras će Juventus, na krilima sinoćnjeg izenađenja u Rimu, pokušati oboriti još jednog španjolskog diva. Real Madrid je opet imao prizemljenje u La Ligi, a Massimiliano Aleggri je sigurno gledao tu utakmicu.

Tim iz Madrida je ove godine zaista primio mnogo golova, ali dok u napadu imaju Cristiana Ronalda teško će mreže i na suprotnoj strani mirovati. Statistika također daje nadu Juventusu, jer od šest nokaut dvoboja u dvije utakmice Juve je četiri puta izbacivao slavnog protivnika. Kod Juventusa Paulo Dybala i Rodrigo Bentancur su suspendirani za ovaj dvoboj, dok će za madriđane utakmicu propustiti Sergio Ramos.

Nogometni spektakl iz Madrida koji će sigurno obilovati golovima pogledajte u izravnom prijenosu na OBN-u uz komentar Sabahudina Saše Vugdalića i Adisa Hadžića.

Komentari

komentara