LJUBAVNA AFERA Djevojka ga prevarila s njegovim ocem!

638

Anonimni muškarac odlučio je javno razotkriti prevaru svoje djevojke. To u zadnje vrijeme ne bi ni bila tako neobična priča da ga djevojka nije varala – s njegovim ocem.

Njihovu aferu razotkrio je nakon što je poruke koje su razmjenjivali preko Facebooka našao u iPhoneu svog oca.

Na forumu 4Chan podijelio je fotografije prepiske za koju tvrdi da se odvijala između njegove djevojke i oca, a osim poruka, djevojka je ocu svog dečka slala i svoje golišave fotografije za koje se pretpostavlja da su poslane nakon što su se seksali.

prevara-razgovor-1

U svojoj prvoj objavi na 4Chanu muškarac je napisao:

– Upravo sam saznao da se moja djevojka seksala s mojim ocem. Ocu je ostao mobitel kod kuće nakon što je otišao na posao pa sam pročitao poruke.

Dodao je da se njegov otac njegovoj djevojci u svakoj poruci obraća kao svojoj maloj tajni te je korisnike tog foruma zamolio za savjet.

– Što da radim – pitao je i nakon toga podijelio nekoliko screenshotova poruka.

Na forum se ubrzo vratio sa screenshotovima poruka koje je izmjenio sa svojom djevojkom. Iako je ona prvo odbijala priznati da je imala nešto s njegovim ocem, polako je potvrđivala njegove navode, no rekla je kako joj to ništa nije značilo.

prevara-razgovor-2

– Znam da je on tvoj otac, ali znamo oboje da i on nije kao svaki normalan roditelj. Znam da sam napravila nešto loše, oprosti mi. Zbilja mi je žao zbog svega. Ti si mi važan – jedna je od poruka koje mu je djevojka uputila.

Nakon nagovaranja priznala mu je da je spavala s njegovim ocem.

– Samo jednom, stvarno. Nije trajalo dugo i nije bilo isto kao s tobom. Zvuči gore nego što je. Javi mi se molim te, bolje ću ti sve objasniti ako porazgovaramo. Oprosti mi molim te – napisala je.

prevara-razgovor-3

Priču o ovom prevarenom muškarcu pročitalo je i vidjelo već preko milion ljudi. Neki su se javili i napisali u komentaru kako su čak napravili pauzu tokom vožnje da bi do kraja pročitali poruku.

Nije poznato kako je razgovor para završio, a ni autentičnost poruka nije utvrđena, piše Daily Mail, prenosi Avaz.

(Crta)

Komentari

komentara