Ludnica se nastavlja: Kutinjo u Barsi za 120 miliona!

401
Filipe Kutinjo seli se u Barselonu! Brazilski ogranak renomiranog sajta ESPN tvrdi da je dogovor sa čelnicima Liverpula pao i da će posao biti zaključen najkasnije do kraja sedmice!

Na ime obeštećenja Barselona bi trebalo da uplati čak 90.000.000 eura, s tim da će svi bonusi, koji će biti uključeni u posao, konačnu sumu podići na vrtoglavih 120.000.000 evropskih novčanica!

Što se Kutinja tiče, njega čeka petogodišnji ugovor koji bi, prema još nepotvrđenim informacijama koje pristižu, trebalo da mu donese ravno između 80.000.000 i 100.000.000 eura! Odnosno, između 16.000.000 i 20.000.000 eura godišnje!

Podsjetimo, paralelno sa petočlanom delegacijom koja je jutros otputovala u Njemačku kako bi dogovorila transfer Usmana Dembelea iz Dortmunda, Barselona je dan ranije u Liverpul poslala istobrojnu ekspediciju sa zadatkom da se kući vrate jedino sa Kutinjovim i Liverpulovim pristankom!

Klupko je ubrzo počelo da se odmotava, pa je ESPN objavio i da je Kutinjo u međuvremenu poručio klupskoj upravi da želi da ide u Barselonu, uprkos tome što se u utorak popodne uredno pojavio na treningu Redsa.

Glava cijele operacije i posrednik u transferu trebalo bi da bude poznati iranski agent Kija Jorabčijan, dok će mu u svemu pomagati sunarodnik Sem Kohansal.

Jirgen Klop je tokom dana pokušao da uradi sve kako bi zaustavio ovaj transfer, ali izgleda da su se u međuvremenu stvari drastično promijenile. Sada je Kutinjo nikad bliži prelasku u Barselonu, koja ga godinama unazad pažljivo posmatra.

Barselona je spremna da Pari Sen Žermenu odgovori brutalno za ono što je učinjeno nedavno. Kutinjo je, izgleda, već spakovan, sada ostaje još da se sredi sve oko Dembelea. Blizu je, navodno i štoper Real Sosijedada Injigo Martinez.

Komentari

komentara