menu Naslovna chevron_right
Zanimljivosti

Makedonski ministar pokazao Mercedes koji je 2015. godine plaćen 600.000 evra

Urednik | 11. Juna 2017.
Makedonski ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski održao je danas konferenciju za novinare da bi javnosti prikazao luskuzni Mercedes S 600 koji je kupljen u vrijeme dok je premijer bio lider VMRO DPMNE Nikola Gruevski, a koji je služio za prevoz VIP osoba.
Spasovski je rekao da je Mercedes držan “skriven u garaži vlade, daleko od javnosti”, dodajući da je vozilo pronađeno u lošem stanju, prljav i izgreban. Kako je naveo, Mercedes je vožen do skoro, a prešao je 57.000 kilometara.
Agencija MIA podseća da je kupovinu vozila kritikovao SDSM, dok je bio u opoziciji, tvrdeći da je to nepotreban trošak vlade, predvođene VMRO DPMNE. “Ovaj Mercedes koji vrijedi 600.000 evra kupila je ministarka unutrašnjih poslova Jankuloska, a držan je u vladinoj garaži, daleko od očiju javnosti.
Bilo je poziva građana, od kojih mnogi ne mogu da priušte kupovinu prosječnog vozila, koji su samo htjeli da vide ovaj automobil.
Boli nas što policajci nemaju uniforme, vozila za obavljanje dužnosti, a Ministarstvo kupuje ovako luksuzno vozilo za tadašnjeg premijera Nikolu Gruevskog”, rekao je Spasovski. Spasovski je naveo da “mercedes” neće biti prodat i da će se i dalje koristiti za VIP delegacije.
Za ovaj “mercedes” se saznalo kada je SDSM 2015. godine objavio prisluškivane razgovore Gruevskog i ministarke Gordane Jankuloske.
nezavisne.com

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset