Malezija: Predstavljeni proizvodi iz BiH

584

kuala-lumpur-mandarian-hotelPredstavnici kompanija “Hepok”, “Klas”, “Livno mljekara” i “Sultan” prezentovali su proizvode kompanija predstavnicima dva najveća distributivna trgovinska lanca u Maleziji “Tesko” i “Aeon” na sastanku u Ambasadi BiH u Kuala Lumpuru.

Ovi proizvodi mogli bi posredstvom dva malezijska trgovinska lanca da se plasiraju, uz malezijsko i na tržišta ostalih zemlja u regionu poput Indonezije, Vijetnama, Mijanmara, Tajlanda i drugih, gdje ovi lanci posluju, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

Predstavnici oba malezijska trgovinska lanca izrazili su zadovoljstvo kvalitetom kao i cijenama proizvoda iz BiH i dogovoreno je da se u narednom periodu organizuje prezentacija i degustacija ovih proizvoda u trgovinskim centrima u Maleziji, navodi se u saopštenju.

Oni su istakli da stanovnici Malezije imaju određeni sentiment za BiH i da bi ulazak proizvoda BiH na tržište Malezije mogla biti “uspješna priča”.

Odlučeno je da će se u narednom periodu koordinisati tehničke aktivnosti, te da će biti organizovana pi-ar kampanja koja bi otvorila vrata tržišta Malezije za proizvode iz BiH.

Susret je organizovan pod pokroviteljstvom Ambasade, Poslovnog savjeta Malezije i BiH i BBI VIP biznis kluba.

Predstavnici firmi borave u Maleziji radi učešća na skupu “6. Muslim vorld biz”, koji je zvanično otvoren 27. oktobra u Kuala Lumpuru.

(Bportal)

Komentari

komentara