Mališani iz “Educa Kids” igraone priredili novogodišnji program za pamćenje

312

Najmlađi članovi igraonice “Educa Kids” Gradačac, večeras su u gradskom kinu priredili novogodišnji program u kojem su mogle uživati generacije svih uzrasta.
Sala je bila i suviše mala da primi sve one koji su željeli biti dio prave praznične atmosfere.

Simpatična mala raja je publiku najprije oduševila pjesmicama koje su bile prikladne prazničnom programu i raspoloženju, a prelijepa zimska večernja priča, upotpunjena je izlaskom Djeda Mraza na scenu.

U tom trenutku, među dječacima i djevojčicama nastupili su trenuci velike sreće i uzbuđenja, a osmjesi na njihovim licima raznježili su sve prisutne.

Stručan i kvalitetan rad koji pruža osoblje igraone “Educa Kids” i ovoga puta je došao do izražaja, a Slađana Skenderović-Cvitkušić istakla je kako je jako ponosna na svoje mališane, koji su hrabro i bez ikakve treme nastupili pred ispunjenom kino salom:

“Potrudili smo se da sa našom pačurlijom priredimo novogodišnji program sa Djeda Mrazom, ali istovremeno da prezentiramo i neke nove projekte. Kada volite djecu i oni vole vas onda ništa ne predstavlja problem. Svi smo pomalo emotivni i jako smo sretni što imamo podršku i razumjevanje svih roditelja, a ovim putem im se zahvaljujemo na tome”, rekla je Skenderovi-Cvitkušić.Večer puno radosti, sreće i veselja završilo se uz aplauze i osmijehe na licima ponosnih roditelja, ali i svih onih koji su ove večeri bili sretni da se nađu u kino sali u Gradačcu.

Radio Bet: Esad Kukuruzovic

Komentari

komentara