menu Naslovna chevron_right
MagazinMuzikaNekategorisano

Mina savjetovala Radu: “Drži se ti Harisa”

Urednik | 15. Februara 2016.

Daleko iskusnija sa muškarcima , Mina Kostić iskoristila je priliku da posavjetuje Radu Manojlović kada su zajedno gostovale u emisiji kod Lee Kiš.

Naime , Mina je ohrabila mlađu koleginiciu da se drži Harisa Berkovića sa kojim se šuška da je u šemi pošto vjeruje da je zgodni pjevač pun pogodak za nju.

„Rada i Mina su sve vrijeme ćaskale i tokom snimanja , a najveći dio razgovora bio je posvećen zgodnom Harisu. Prijateljski joj je sugerisala da ne treba da bježi od takvih muškaraca, naprotiv. Mina čak vjeruje da Radi treba da imponuje što je takvi žele i što je uopšte spajaju sa njim jer je on san svake djevojke. Mlad je, uspješan , vodi zdrav život , bavi se sportom , a pritom se iz aviona vidi da je lud za njom“ kaže naš izvor i dodaje: „Rada je pažljivo slušala stariju koleginicu i sve vrijeme se zadovoljno smješkala , a Mina je bila uporna da joj stavi do znanja da se prilika poput Harisa ne propušta. Čak je u jednom momentu napomenula da je činjenica što je Haris znatno mlađi od nje samo prednost pošto iz iskustva zna da su mlađi momci bolji izbor.

Zna Mina šta valja pa i ona je šetala 14 godina mlađeg Srđana Nikčevića“ , prepričao nam je izvor sa lica mjesta, prenosi e-turneja.com

Radio Bet/Izvor:e-turneja

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset