Modna desetka za stil: Prva dama Francuske uspjela da stane rame uz rame sa fashion zvanicama Diora

537
Brigitte Macron ŕ l'exposition Christian Dior au Musée des Arts Décoratifs ŕ Paris le 3 juillet 2017., Image: 340579613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse

Brigitte Macron njeguje damski stil, kakav i dolikuje njenom okruženju, ali sa primjesom određene stilske doslednosti koja joj je omiljena.

Kada idete na susret sa nekim zvaničnikom, onda moda mora da isprati neki diplomatski dress code, ali zato dolazak na reviju prestižne francuske kuće mora da isprati neka sasvim druga pravila. Ona modna koja zahtevaju da ispratite trednove, odate počast možda i najvećoj modnoj kući na svijetu i stanete rame uz rame sa fashion zvanicama Diora.

Pa da li je Brigitte uspela da položi test? Mi mislimo da jeste jer sivkast oversized blejzer, bijela košulja, elegantne crne pantalone i efektne štikle sa uzorkom kože pitona, deluju na njoj prefinjeno i stilski na visokom nivou.

Kako i dolikuje jednoj prvoj dami, na Dior reviji visoke mode Brigitte Macron je sjedela u prvom redu, gde su joj društvo pravile Celine Dion, Jennifer Lawrence i Natalie Portman, okružene veličanstvenim eksterijerom pariske Cloître Port kraljevske bašte.

Šarmantna Brigitte istakla se odevnom kombinacijom koja je zahvaljujući dugom blejzeru posjedovala pomalo musculine momenat, ali to nikako nije stalo na put njenoj ženstvenosti, posebno akcentovanoj fenomenalnim potpeticama u piton koži.

Blago isfenirana kosa, siva sjenka na kapcima i jedva primjetni detalji u vidu sata na ruci, prstena i tašnice u metalik nijansi, dodatno su zaokružili prefinjen izgled francuske prve dame, koji je svojevrsna kruna šika sportske elegancije.

Uklopljenost svakog detalja, ali bez pretjerivanja, te vrhunski kroj pantalona i sakoa, učinili su da ovo bude do sada najbolja kombinacija koju je ponela 64-godišnja Brigitte.

Komentari

komentara