menu Naslovna chevron_right
BiHInfoIzdvojenoSavjeti na putuVijesti

Mogući odroni kamenja i zemlje dionicama cesta kroz usjeke

Urednik | 6. Maja 2018.
Kolnici su uglavnom mokri ili djelomično vlažni i skliski, a iz Auto moto saveza BiH upozoravaju na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik dionicama cesta koje prolaze usjecima.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, a iz AMSBiH vozače mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog izlijevanja vode na kolnik, obustavljen je promet ispod podvožnjaka na ulazu u Maglaj, otežano je prometovanje na dionci R-465Doboj – Zavidovići.

Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar – Resanovci i M-18 Sarajevo – Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na- M-14 Srbljani – Otoka i M-14.1 Odžak – Vukosavlje.

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-16.2 Bugojno – Uskoplje u mjestu Glave – Gračanica.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet od Lučkog mosta do parka Alekse Šantića, te od raskrižja ulica maršala Tita i braće Brkića do Trga Ivana Krndelja (autobusna stanica).

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

(Vijesti.ba / FENA)

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset