menu Naslovna chevron_right
Crna hronikaRegija i SvijetVijesti

Mrtav muškarac pod točkovima automobila koji je vozio Tony Cetinski

Urednik | 4. Novembra 2017.
Glas Istre javlja da je jedna osoba smrtno stradala na kolniku Puste ulice u Rovinju, a zasad se ne zna je li smrt posljedica saobraćajne nesreće ili nečeg drugog.

Naime, rovinjskoj policiji oko 14 sati je javljeno da je u Pustoj ulici automobil Mercedes, kojim je upravljao Tony Cetinski udario u tijelo muškarca koji je ležao na kolniku.

Policija je osigurala mjesto događaja prije dolaska državnog odvjetnika radi utvrđivanja svih okolnosti, odnosno obavljanja uviđaja nakon kojeg će biti jasnije je li muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo.

Glas Istre neslužbeno saznaje da su u Pustu ulicu da bi se došlo do tijela muškarca u intervenciju pozvani vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se bio zaustavio na tijelu nesretnika.

Ulica u kojoj se ovo zbilo je jednosmjerna i prilično uska tako da je njome gotovo nemoguća prebrza vožnja.

“Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti. Sudjelovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja”, kazao je Tony za 24sata.hr.

Prema prvim informacijama, muškarac kojeg je Cetinski udario Mercedesom bio je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće. Navodno je izašao iz kafića i ležao na cesti u trenutku kada je Tony naišao u autu.

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju.

 

(Vijesti.ba / Klix)

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset