menu Naslovna chevron_right
VijestiZanimljivosti

Muškarac koji tvrdi da je stigao iz budućnosti “otkrio” kad počinje 3. svjetski rat

Urednik | 5. Novembra 2018.

Muškarac koji tvrdi da je putovao kroz vrijeme i stigao iz budućnosti “otkrio” je kada će početi Treći svjetski rat.

Tvrdnje stižu s YouTube videa u kojem čovjek – koji se zove Michael Phillips – priča o budućnosti.

“Michael” tvrdi da je rođen 2043. godine i kaže da zna koje su najveće prijetnje s kojima će se čovječanstvo suočiti u narednim godinama.

On tvrdi da će nuklearni rat između SAD i Sjeverne Koreje buknuti 2019, no naglašava da će biti brzo okončan i to nakon što Amerikanci ubiju Kim Jong-una. On nastavlja s pričom da će ovaj nuklearni sukob odvesti svijet u Treći svjetski rat 2020, godine. S jedne strane će biti Rusija i Kina, a s druge SAD i Velika Britanija. Taj će rat, navodi on, biti žestok i brutalan, ali neće dugo trajati.

“Milioni će stradati. Koristit će se nuklearna oružja, ali u limitiranom kapacitetu – samo vojna oružja”, priča čovjek koji kaže da će Trump pobijediti i drugi put na izborima za američkog predsjednika.

Pokušat će i treći put, ali neće uspjeti, a onda će i Oprah Winfrey pokušati da bude predsjednica. Neće uspjeti, već će novi američki predsjednik biti izvjesni Macintosh.

Također, kako ističe, 2075. godine globalno zatopljenje će žestoko utjecati na planetu, a sve zbog toga što svjetske vlade do tada neće učiniti ništa po ovom pitanju.

On tvrdi i da je zbog napada 11. septembra na SAD spriječen civilni rat, koji je trebao izbiti 2008.

Izvor: Radio Sarajevo

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset