Najveće tajne farme

842

Učesnice reality-a u Lisoviću otkrile su neke tajne koje gledaoci nisu mogli da vide, a ni osjete putem malih ekrana.

Članice grupe „Šmizle“ Milica Ranković i Sanja Lazić nisu provele mnogo dana u reality-u „Farma2, ali za to vrijeme što su tamo bile imale su priliku da primijete mnoge detalje koji su promakli gledaocima. One su nam otkrile utiske o glavnim favoritima i brojne pikanterije. Prvo smo provjerili ko je šmizle najviše razočarao od farmera.

–Ivana Šašić je najveće zlo na farmi. Veliki je ološ. Jako se folira i glumi da želi da izađe, a sve radi kako bi ostala do kraja. Stalno se guzi. Naročito na žurkama i otima se za kadar. Ona se Staniji Dobrojević približila samo zato što pati za Kristijanom Golubovićem pa preko Stanije pokušava njemu da priđe, tvrdi Milica.

Staniju su pojedini učesnici prozivali zbog higijene. Kakav je vama utisak sa druge strane kamere?

–Generalno svi prozivaju Staniju za higijenu, a Stanijina garderoba je poslagana pod konac. Ona je jako pedantna. Svi koji je prozivaju za higijenu su zapravo oni koji su najaljkaviji. Ivana izdepilira ruke za stolom i poslije sam u šoljicama za kafu našla dlake. Jako je aljkava. Tada su za to optužili Staniju, a nije Stanija bila kriva nego Ivana, otkrila je Sanja.

–Meni je Tamara Đurić najaljkavija osoba na farmi. Za sedam dana koliko sam bila, ja nisam vidjela da se ona okupala. Ona se djevojka uopšte ne umiva kada se probudi. Ona se ne umiva jer spava sa šminkom i plaši se da je ljudi vide bez šminke. Samo kada ustane popravi šminku i nastavlja dalje, ispričala nam je Milica.

Ono što sve zanima jeste koliko zaista ima seksa na farmi i gdje se on odvija i da li smo nešto propustili?

–Pravi seks se odvija u kupatilu i tu akteri koji se tokom dana ne primjećuju, a za vrijeme žurke i u toku noći su u kupatilu. Tamara i Miloš Radičević ispod pokrivača ili Aleksandar Živanović i Tamara, to je sve lažni seks. Lično sam vidjela Staniju i Acu u kupatilu. Pušač sam i često sam bila u kupatilu i lično sam ih zatekla. Za Kristijana Golubovića i Jelenu Milošević je to bilo normalno. Oni su bili u stanju po šest sati da zaglave u kupatilu zbog akcije. Glavna lokacija za seks je kupatilo, zatim poljski WC i iza izolacije, otkrivaju šmizle za Puls Online.

Da pređemo na reality parove. Gabijela Pejčev i Rade Lazić?

–Rade i Gabi su jedan klasični marketinški trik. Generalno na farmi ne postoje prave ljubavi. Da nije u vezi sa Gabi Rade ne bi dugo ostao na farmi, a Gabrijeli je Rade odgovorao zbog situacije sa Semirom. Rade je inače mnogo bolji čovjek od nje. Ona je zmija. Inače, Gabrijela nije samo pokušala Semiru Džankoviću da uništi brak već i karijeru. Dok su bili u toj vezi ona je uspjela da ga posvađa sa mnogim saradnicima i prijateljima. Ona je njemu napravila pakao od života. Gabrijelu ja inače znam preko nekih naših saradnika i znam da su mnogi prekidali saradnju sa njom jer je jako podmukla, ispričala nam je Sanja.

Tamara i Aca?

–Tamara i Aca jedno drugom odgovaraju. Naročito njemu ona jer je pe***kast i vrcka guzom i on se trudi na sve moguće načine da se prikaže da nije gay pa zato radi sve moguće da spere sa sebe priču da je gay.

Suzana i Milić Vukašinović?

–Milić se plaši Suzane. Ona je glavna u tom braku. On jako vodi računa da je ne naljuti. Za mnoge stvari se on kontroliše upravo zbog nje. On nju jako poštuje i to je zapravo jedina prava ljubav. Oni su donekle kompaktni i dopunjuju se, tvrdi Milica.

Maja Nikolić rješava seksualne probleme mnogih farmera. Kristijan je jednom prozvao da zapravo njoj najviše fali seks. Je li to istina?

–Priča se da Maja izlazi svako veče na navodne preglede i da tada upražnjava seks. Ona kao ima neke ginekološke probleme, ali mnogi tamo znaju zašto ona izlazi. Maja je generalno dobar ljubavni terapeut i manipuliše sa mnogim parovima. Ona npr. posvađa Radeta i Gabrijelu i poslije ne ispadne ona kriva nego Stanija, priča Sanja i dodaje da su Maju uhvatili farmeri da ostavlja iskorištene uloške u kupatilu i sumnjaju da to namjerno radi kako bi isprovocirala nove svađe.

Kako vam djeluju Vlada Stanojević i Nikolina Stevović i njihova ljubavna priča?

–Vlada je baš zaljubljen u Nikolinu. On baš nije imao sreće ranije sa djevojkama, ali mislim da bi njihova veza mogla da opstane napolju jer se on baš zaljubio. Tamara je jako ljubomorna na Nikolinu zbog veze sa Vladom. Tamara je generalno ljubomorna na svaku djevojku koja na farmi priđe nekom mlađem muškarcu.

A kako vam je djelovao odnos Kristijana i Jelene Milošević?

–Kristijan voli ludost balerinke i uživa u tome. Nismo sigurne da li se zaljubio u nju ili želi samo da je iskoristi za show, kaže Sanja.

(Puls Online)

Komentari

komentara