Nevjerovatno, ali istinito – Otac ostavio ženu zbog njihove kćerke

382

Amerikanac Stiven Valter Pladl (42) uhapšen je zbog incesta sa svojom kćerkom Kejti Rouz (20). On je ostavio svoju suprugu zbog veze za kćerkom, koju je par dao na usvajanje čim se rodila.

Stiven i 20-godišnja Kejti uhapšeni su prošle nedjelje u Severnoj Karolini nakon što ih je prijavila njegova bivša žena, odnosno Kejtina majka. Kad je napunila 18 godina Kejti  je odlučila da pronađe svoje biološke roditelje, javlja KRON 4.

Nakon što ih je pronašla, doselila se kod njih u Ričmong u Virdžiniji. Tri mjeseca kasnije Stiven i njegova žena su se razveli, ona se iselila, a Stiven je spavao na podu u Kejtinoj sobi.

Žena je uskoro saznala da joj je kćerka trudna, a u maju 2017. godine saznala je da je Stiven otac bebe, nakon što je pročitala dnevnik svog drugog djeteta.

Stiven sa bivšom suprugom ima dvoje djece, a rekao im je da svoju sestru zovu pomajkom. Nakon toga bivša žena javila se Stivenu i pitala ga da li je Kejti trudna sa njim, a on je to potvrdio.

Kejti je u julu na društvenim mrežama objavila da su se vjenčali, iako to zakonski nisu mogli da učine.

U novembru su izdati nalozi za njihovo hapšenje, a uhapšeni su dva mjeseca kasnije. Sa njima je u tom trenutku bio njihov četvoromjesečni sin.

Određena im je kaucija od milion dolara svakome. Stiven je svoju kauciju uplatio pa je trenutno na slobodi, dok je Kejti i dalje iza rešetaka. Nije poznato kod koga je njihovo dijete.

 

Međutim, ovo nije jedini slučaj ove vrste koji je šokirao svijet. Prije nekoliko godina u žižu javnosti je dospjela priča o ocu i kćerki iz Australije koji imaju seksualnu vezu, pa čak i zajedničko dijete.

Džon Dejvs i njegova ćerka Dženi, iz prvog braka, su već godinama u incestoidnoj ljubavnoj vezi, a ono što je najinteresantnije je da su dobili i kćerku. Džonova druga žena Doroti Dejvs kaže da je ona odgovorna za ovu incestoidnu ljubav jer je podstakla njihov susret.

Nakon devet godina braka ona je počela da insistira na tome da Džon počne da se viđa sa kćerkom iz prvog braka koju je za 31 godinu vidio samo tri puta.

Njih dvoje nisu bili u kontaktu od kako se Džon razveo od njene majke. Insistirala sam na tome da obnove rodbinske odnose – rekla je Doroti.

Džon je poslušao suprugu i stupio je u kontakt sa kćerkom. Njihov odnos je evoluirao u intimnu incestoidnu vezu, koja je doprinijela razvodu Džona i Doroti.

Nakon što sam ga vidjela, čudna osjećanja su se probudila u meni. U njemu nisam vidjela oca, već čovjeka koji je brižan – rekla je Dženi, prenosi Daily mail.

Dženi je bila u braku u kom je imala dvoje djece kada je srela oca, ali po njenim riječima to nije bila prepreka.

– Kada sam ga vidjela znala sam da moram da ga upoznam sa svojom djecom jer im je bio potreban djed, ali ja u njemu nisam vidjela oca. Vidjela sam pravog muškarca. Vidjela sam muškarca sa kojim bi mogla da otpočnem vezu – ispričala je Dženi.

Ni njen otac prema njoj nije bio ravnodušan, a kako sam kaže vidio je u njoj “prelijepu i neodoljivu ženu”. Poslije nekoliko nedjelja nakon prvog susreta počeli su da spavaju zajedno. Na pitanje novinara kakav je njihov seksualni život, ona je kroz smijeh rekla: “Imamo seksualni život kao bilo koji drugi par. Ne znam da li treba da iznosim stvari iz spavaće sobe, ali stvarno je fantastično. Volim da vodim ljubav sa njim”.

Džon je ispričao da je na početku imao osjećaj da ne treba da stupi u seksualnu vezu sa rođenom kćerkom, ali da su osjećanja bila jača od njega.

Na početku sam mislio da je to pogrešno, ali jednostavno se desilo – naveo je on.

Doroti Dejvs, Džonova tadašnja supruga i Dženina majka pokušale su da ih razdvoje zbog incesta, čak je i policija intervenisala.

Njih dvoje su prijavljeni sudu gdje su se oboje izjasnili krivim za incest, ali to ih nije spriječilo da nastave ovakvu vrstu veze. Dženi je ostala u drugom stanju sa ocem i rodila djevojčicu.

(D.Š./Daily mail)

Komentari

komentara