Nova sezona Stola za 4 – još kreativnija i puna iznenađenja

279

Nova sezona kulinarskog showa “Stol za 4“ počela je prošloga tjedna, a ekipa je već u Olovu. I u novim kulinarskim četverobojima, tim vrlo gledane emisije bit će u mnogim gradovima i krajevima BiH.

Od ovog ponedjeljka do petka domaćin je forum žena „Sabina Jamaković“ iz olova koji postoji već više od 20 godina. Iz foruma se ponose na svoje radinosti kojima posvećuju veliku pozornost, a vrijedne ruke žena pokazale su i zavidne kulinarske sposobnosti. Hasna, Emira, Šemsa i Dženana bila su na visini zadatka.

Punjene korpice od lisnatog tijesta, pita sa šljivama, domaća pogača, punjena pastrmka i još nekoliko zanimljivih jela bit će na meniju do kraja tjedna.

U nastavku sezone kuhat će se u Doboju, Jablanici, Livnu, Tuzli, Sarajevu i mnogim drugim gradovima Bosne i Hercegovine. Gdje god da se pojavi, uvijek nasmijana Maja Munda, iznimno je lijepo prihvaćena od strane sudionika natjecanja.

“Trajemo već 9. godina, tako da je susret sa dragim gledateljima postao gotovo obiteljski i prijateljski. Zbog toga se u domovima osjećam opušteno i emisija je topla i ugodna za gledanje,“ kaže Maja.

“Stol za 4“ i ove sezone emitrira se u svom standardnom dugogodišnjem terminu od ponedjeljka do četvrtka u 17 sati.

Komentari

komentara