Obračun u Prijedoru, mladić uboden nožem u stomak

405
Nemanja Antonić (21) iz Prijedora uboden je nožem u stomak, u sukobu više lica u ovom gradu, saznaju “Nezavisne” nezvanično.

Da ga je ubo, osumnjičen je njegov sugrađanin Zlatko Bjelotomić (42).

Policijskoj upravi Prijedor, juče oko 3.45 časova, prijavljeno je da je na parkingu ispred ugostiteljskog objekta ”River” došlo do fizičkog sukoba između više lica.

Radeći na rasvjetljavanju okolnosti prijavljenog događaja, te pronalaska učesnika, policija je saznala da je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba, došlo između E.B, D.H, Bjelotomića i Antonića.

“Preduzetim istražnim mjerama i radnjama utvrđeno je da je tokom fizičkog sukoba lice Z.B. licu N.A. nožem nanijelo povredu u predjelu stomaka u vidu obodne rane”, saopštila je Zvezdana Alendarević, portparol Policijske uprave Prijedor.

Zbog zadobijenih povreda, Antonić je smješten u bolnicu ”Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru.

“Nad licem Z.B. izvršena je kriminalistička obrada. Na licu mjesta pronađen je i nož koji je osumnjičeni koristio za nanošenje tjelesnih povreda”, naglasila je Alendarevićeva.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor će protiv osumnjičenog biti dostavljen izvještaj za nanošenje teške povrede.

 

(Vijesti.ba / NN)

Komentari

komentara