Od 21. decembra letovi iz Tuzle za Beč po povoljnim cijenama

643

MySky d.o.o. za trgovinu i turizam je kompanija osnovana 2015. godine. Kompanija je u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovna djelatnost kompanije je djelatnost putničkih agencija. Sjedište firme je u Tuzli, Bosna i Hercegovina.

MySky je domaća firma nastala kao rezultat višemjesečnog analiziranja prilika i mogućnosti za uspostavu zračne linije iz Tuzle ka evropskim i svjetskim destinacijama prateći pozitivne trendove razvoja na Međunarodnom aerodromu Tuzla.

MySky je nastao iz velike potrebe za zračnom povezanošću Bosne i Hercegovine i Austrije, da budemo precizniji Tuzle i Beča. Veliki broj Bosanaca i Hercegovaca su na različite načine vezani za Austriju. Podstrek za otvaranje letova upravo na ovoj destinaciji bila je također i činjenica o postojanju velikog broja naših studenata u Beču.

Od 21. decembra 2015. godine startuju letovi na relaciji Beč-Tuzla-Beč, a koji će prema rasporedu letenja saobraćati svakog ponedjeljka i srijede, po cijenama već od 19 eura. Na web stranici www.mysky.ba putnici mogu vrlo jednostavno i sigurno kupiti aviokarte za letove, gdje takođe mogu pratiti uvijek svježe aktuelnosti o kompaniji, pronaći kontakt podatke za dodatne informacije, uslove korištenja i druge potrebne informacije. MySky će svojim radom i kvalitetom usluge u svakom momentu nastojati da izgradi prepoznatljiv brend čije su osnovne vrijednosti:

MySky će svojim radom i kvalitetom usluge u svakom momentu nastojati da izgradi prepoznatljiv brend čije su osnovne vrijednosti: – sigurnost – kvalitet – pristupačnost – prijateljski odnos sa kupcima i poslovnim partnerima – društvena odgovornost. Slogan firme je MySky – My choice!

(Tuzlanski.ba)

Komentari

komentara