Otkrijte kakav ste šef prema vašem horoskopskom znaku

575

Ovan

Ovan u ulozi šefa zna kako da aktivira svoje zaposlene i pruži im podsticaj. Očekuje od vas posvećenost poslu.

Bik

Bik kao poslodavac cijeni težak rad zaposlenih i budite sa njim strpljivi.
Ne smijete biti neuredni.

Blizanci

Vaš Blizanac šef je divan, pametan i ozbiljan partner koji zna kako da strpljivo sluša i daje uputstva svojim zaposlenima.

Rak

Gazda Rak će uvijek biti tu da sasluša problem svojih zaposlenih i brine o svima. Rak ne voli neelegantno ponašanje na poslu i moraćete da pokažete da znate kako treba da se ponašate, kako unutar tako i van kancelarije.

Lav

Lav je šef, a šef je uvijek u pravu. Prije nego što prigovorite, naučite da ga slušate i nećete izgubiti.

Djevica

Djevica poslodavac daje osnovu za detalje i želi da kontroliše sve. Važno je da pokažete povjerenje i zatražite njegovu pomoć kada niste sigurni o nečemu.

Vaga

Vaga kao ljubitelj mira i harmonije želi da na poslu svi budu u harmoniji. Vaga u ulozi šefa je uvijek tu za vas u svemu što je potrebno i pokazaće strpljenje i razumijevanje.

Škorpija

Možda se čine tajanstvenim sa posebnom vrstom držanja, ali oni su u suštini šefovi odabrani da vam ne daju da dišete. Bilo bi lijepo da se izbjegne napetost na radnom mestu.

Strijelac

Strijelac je tip šefa “otvorena knjiga” za ismivanje svih koji su zainteresovani za ideal u kancelarijskom prostoru. On je zanimljiv šef, koji je tolerantan kada su u pitanju slobodni dani i bolovanja, idealista je i bori se za posao. Nemojte ga zamarati dosadnim stvarima.

Jarac

Ovo je zahtjevan poslodavac koji će učiniti sve da postigne željeni cilj. On obično drži sve konce u rukama, rijetko daje komplimente zaposlenima, ali ako je zadovoljan vama, ponekad će vas nagraditi.

Vodolija

Vodolija voli zajednički rad i želi da se svi ujedine i teže ka najboljem. Vodolije su vrlo rijetko u ulozi šefa, ali kada jesu, one cijene rad i individualnost. Data riječ za Vodoliju je svetinja i zato pazite šta obećavate svom šefu, jer ćete to morati da ispunite.

Ribe

Ljubazna i prilično tolerantna prema svima, Riba kao šef želi da se njeni zaposleni osjećaju iskorišteno. Da biste malo bolje razumjeli ponašanje svog šefa morate da znate da on živi u dva svijeta: prvi i najznačajniji je svijet snova i nada, a drugi onaj realan u kome ima ulogu poslodavca.

Komentari

komentara