Ove dvije stvari su potrebne za najbolji oralni seks na svijetu!

857

Oralni seks je umjetnost, ali i izvor najvećeg zadovoljstva za oba partnera. Međutim, ako niste upoznati sa ove dvije stvari, mala je vjerovatnoća da ćete uživati u njemu, a kamoli vaš partner. Zato, pamet u glavu i čitajte dalje.

Davanje radi samog davanja

Kada je oralni seks u pitanju, davanje je je upravo to: samo davanje.

U pitanju nije jednostrano iskustvo – jedna osoba pruža zadovoljstvo, a druga ga doživljava.

I ovdje leži izvor najvećeg broja problema. Možda neko ne želi da daje jer ne dobija ništa zauzvrat. Možda je neko spreman da da samo onoliko koliko je primio. Možda će neko da da samo onoliko koliko partner očekuje da primi ili iz obaveze i društvenih očekivanja.

Koji god razlog da je u pitanju, jedna stvar je zajednička: osoba koja daje to ne radi zato što želi, već iz dužnosti ili zato što očekuje nešto zauzvrat.

Oba ova stanja imaju usiljeni element umjesto velikodušnog i emotivnog.

Bez iskrene naklonosti ili velikodušnosti, ne postoji iskrenost, a ljudi podsvjesno kupe sve suptilne signale neiskrenosti.

Možemo da znamo kada neko priča sa nama samo zato što želi da nam nešto proda ili je zainteresovan samo za seks.

Kada osjetimo neiskrenost, automatski krećemo u suprotnom smjeru. U nama se javlja osjećaj gađenja i prezira. Kada radimo nešto što ne želimo ili iz prostog osjećaja obaveze, šaljemo podsvjesne signale naše neiskrenosti, a to odbija partnera.

A sve to definitivno nije željeni efekat kada želimo da on doživi orgazam.

Želja da budemo nesebični

Stvari se mijenjaju kada dajemo jer to zaista želimo. Kada ne postoji osjećaj obaveze ili pritiska, možemo da uživamo u onome što dajemo, radi samog davanja i želje da učinimo drugu osobu sretnom.

Kada dajemo zato što želimo da dajemo, to činimo jer uživamo u tome. Kada drugima pružamo zadovoljstvo, to i nama stvara osjećaj zadovoljstva.

Ovo je ključ nevjerovatnog oralnog seksa. Zato, sljedeći put kada se sa partnerom nađete goli, ne pitajte šta on može da učini za vas, već šta vi možete da učinite za njega, preporučuje Avaz.

Komentari

komentara