Ovo još niste znali o Putinu! Svojim odgovorima nasmijao cijeli svijet!

787

Ruski predsjednik Vladimir Putin kad hoće zna biti jako duhovit. Govori živopisno i koristi originalne izraze. Ovo su njegovi citati koji se svugdje prepričavaju…

Već punih 15 godina Vladimir Putin autokratski vlada Rusijom. Po mnogima je on novi ruski car, za neke je mini Staljin ali ovaj bivši obavještajac je zasigurno jedan od najvažnijih ljudi u ruskoj povijesti. On je “čelična ruka Rusije”. Iako je najčešće ozbiljan i namrgođen Putin je, malo je poznato, duhovita osoba. Donosimo njegove izjave koje su cijeli svijet začudile, ali i nasmijale…

Borba protiv terorizma

Putin je prije 15 godina ovako opisao državnu strategiju protiv terorizma.

– Jurit ćemo teroriste svuda. Ako su na aerodromu, naći ćemo ih na aerodromu. Ako ih nađemo u kupaonici, oprostite onda, ali uništit ćemo ih i u poljskom WC- u – rekao je Putin, prenose mediji.

Druženje s Georgom Bushom

– Nisam bio pretjerano uzbuđen boravkom na ranču kod Busha. On je trebao znati što će se dogoditi kada u kuću pusti bivšeg obavještajca. Pa i sam Bush je sin šefa CIA. No, mi smo bili u krugu obitelji i osjećali smo se vrlo dobro – opisao je Putin boravak kod bivšeg predsjednika SAD-a.

Državni službenici

– Ako državnog službenika uštipneš za određeno mjesto i ako ne počne da se češe onda ga uštipni za dva mjesta. Ma, uštipni ga gdje god i tada će sigurno početi da se češe – kazao je Putin.

Putin i Medvedev spavaju na smjene

– Premijer Medvedev i ja spavamo na smjene. Sve je pod kontrolom, ne morate se brinuti – odgovorio je na pitanje tko vodi zemlju dok on i premijer Dmitrij Medvedev spavaju.

Definicija prave ljubavi

– Pravi muškarac se uvijek mora truditi, dok se prava žena mora stalno nečemu protiviti. U prijevodu – uloga vlasti je da pokuša umanjiti kritiku koju joj upućuju, dok je uloga medija istaknuti njene greške – objasnio je Putin što znači prava ljubav.

Voli žene u crvenom

– Dajte mikrofon, molim vas, onoj tamo djevojci u crvenoj bluzi. Ona mi se više sviđa. Ne, ne, i vi mi se isto sviđate…

A što ćeš ti meni dati?

– Uvijek moramo znati što ćemo dobiti zauzvrat. To je veoma jednostavno razumjeti ukoliko se prisjetimo našeg djetinjstva…Izađeš u parkić i nosiš čokoladicu. Tad ti priđe neko i traži ti čokoladicu. I što radiš?! Stisneš je u šaku i pitaš što ćeš dobiti zauzvrat. E pa, sve što mi želimo je znati što će oni nama dati..

Vozite se i uživajte!

Jedan lokalni stanovnik Krima požalio se Putinu da je kupio auto na kredit, ali da je dvije godine prije otplate duga banka napustila Krim. Upitao je ruskog predsjednika šta da napravi a on mu je odgovorio: „Vozite se i uživajte!“.

Djed i baba

– Kada bi baba imala drugačije spolne organe onda bi bila djed. Politika ne trpi konjunktive!

Tužni zaključak

– Nažalost, Rusija je dio savremenog svijeta – rekao je jednom prilikom Putin.

(Avaz/Crta)

Komentari

komentara