Ovo su najbolji parovi po horoskopu!

960

Strast i romantika između Ribe i Škorpije nikada se neće ugasiti, a veza Bika i Raka garantuje večnu ljubav….

Svaki horoskopski znak ima jedinstvene osobine koje ga čine drugačijim i zanimljivim od drugih. Upravo te karakterne osobine nekome mogu biti vrlo odbojne, dok im drugi ne mogu odoljeti. U nastavku vam otkrivamo ko je najbolji par za vas, donosimo 12 najboljih horoskopskih parova čija ljubav može biti večna…

Ovan i Vodolija

Ovnu i Vodoliji nikada neće biti dosadno što znači da će veza između ova dva znaka uvijek biti vrlo uzbudljiva. Oboje krasi avanturistički duh, vole da isprobavaju nove stvari u kojima maksimalno uživaju. Najvrednija osobina ovog para je ta što sve vole da rade zajedno kao tim, uživaju u zajedničkom druženju te se nikada neće zasititi jedan drugoga.

Bik i Rak

Ova dva horoskopska znaka najbolje se razumiju i imaju vrlo izraženu povezanost, kako fizičku, tako i emocionalnu. Zbog ove osobine njihova veza s vremenom postaje sve dublja i jača. Bikovi i Rakovi imaju vrlo zdrav i kvalitetan odnos u kojem su oba znaka svjesna vrijednosti partnera i veze koju su izgradili, te znaju kako svom partneru da pokažu da ga vole i cijene. Upravo takav odnos garantuje vječnu ljubav.

Blizanci i Vodolija

Ova dva znaka imaju nevjerovatnu moćnu mentalnu i emocionalnu povezanost. U potpunosti se razumiju i u samim počecima veze osjećaju snažnu povezanost, kao da se znaju već godinama. Oba znaka su veliki kreativci. Ali, iako maksimalno uživaju u zajedničkom društvu, ono što ih čini bliskima je i potreba za nezavisnošću koju oboje jednako cijene, a zbog čega im veza može postati još čvršća.

Rak i Ribe

Kosmička povezanost između ova dva vodena znaka vrlo je snažna. Zajedno funkcionišu savršeno, a glavni razlog je taj što se toliko dobro poznaju. Ribe i Rakovi vrlo su samosvjesni i zbog toga mogu izgraditi vrlo čvrstu i kvalitetnu vezu. I dok Ribe žude za povezanošću s partnerom, Rakovi uživaju u odanosti i udovoljavanju osobi koju vole, što je savršen spoj za kvalitetan odnos pun ljubavi.

Lav i Strelac

Strast između ova dva horoskopska znaka je vrlo jaka. Oba znaka su vrlo strastvene osobe te će jedan drugome biti snažna potpora u životnim odlukama, ciljevima i snovima koje će uvijek donositi zajedno. Ovaj par vrlo je zabavan i u njihovom društvu svi uživaju. Strast koju ova dva znaka imaju prema životu, ljubavi i jedan prema drugome zaista je nevjerovatna.

Djevica i Bik

Ova dva zemljana znaka zajedno čine jednu vrlo kvalitetnu, ležernu i praktičnu vezu u kojoj se oba partnera osjećaju opušteno i sigurno. Djevice i Bikovi imaju vrlo iskrenu vezu, punu povjerenja u čemu će uživati svi s kojima se druže i provode vrijeme. Ovo su zasigurno dva najodanija horoskopska znaka koji oboje jednako cijene odanost i iskrenost i u potpunosti se razumiju.

Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oboje su vazdušni znakovi kojima prija mentalna stimulacija te se zbog toga vrlo dobro razumiju. U njihovoj zajednici razumijevanje i cijenjenje partnera je na najvišem nivou te će se oboje potruditi da takav kvalitetan odnos zauvijek potraje. Ljubavna veza između ovih horoskopskih znakova je vrlo jaka te će uvijek biti strastveni ljubavnici i najbolji prijatelji.

Škorpija i Rak

Ako se u vezi nalaze dva vrlo strastvena znaka, to može biti vrlo opasan spoj. Ali to nikako ne važi za Škorpiju i Rakove. Ova dva vodena znaka imaju vrlo snažna osjećanja, a kada se povežu i zavole, zajedno postaju vrlo moćan par. Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri te su jedan drugome najveća podrška. Imaju vrlo slične moralne vrednosti te su jedan za drugoga spremni da učine sve.
Strijelac i Ovan

Ovaj dinamitni par povezuje vatra što se ogleda u njihovoj strastvenoj vezi. Zajedno imaju nevjerovatnu količinu energije koju unose u vezu. Upravo ta energija s vremenom jača njihov odnos i čini ga kvalitetnijim. Strijelčevi i Ovnovi su vrlo slični i imaju isti entuzijazam prema svijetu oko njih te zajedničkim snagama mogu prebroditi sve životne prepreke.

Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se toliko privlače da će njihovu hemiju osjetiti svi oko njih. Njihov odnos se zasniva na obožavanju, što rijetko koji par može doživjeti. Oni imaju toliko snažnu vezu da će njihova ljubav trajati vječno. Razlog tome je visok nivo ljubavi i poštovanja u vezi, zbog čega za ova dva znaka možemo reći da su srodne duše koje nikada neće biti zlobne prema svom partneru.

Vodolija i Blizanci

Ova dva vazdušna znaka opisuje vrlo snažna psihološka povezanost. Ona je toliko moćna da se ovaj par međusobno gotovo može čitati misli. Vodolije i Blizanci su toliko povezani da često jedino oni razumiju svoj svijet u kojem žive i uživaju. Upravo ta povezanost njihovu vezu čini toliko snažnom i dugotrajnom. Ovaj par će kroz život kročiti zajedno, rame uz rame te će se potruditi da se nikada ne razdvoje.

Ribe i Škorpija

Povezanost između ova dva znaka je vrlo snažna i intuitivna. Razmišljaju na isti način te se ponekad čini kao da imaju zajednički um. Ribe i Škorpija povezaće se na intelektualnom nivou, ali će se ujedno i potruditi da upoznaju partnerovu dušu i tijelo te da ga maksimalno razumiju. Veza između ova dva znaka prepuna je poštovanja i razumevanja, ali i strasti i romantike koja se nikada neće ugasiti.

 

 

 

 

(Radio Bet/Zadovoljna.hr)

Komentari

komentara