menu Naslovna chevron_right
MagazinVijesti

Pobjednik Supertalenta Denis Barta u januaru počinje snimati album

Urednik | 31. Decembra 2018.
Nebojša je istakao kako su im se tek slegli dojmovi nakon pobjede u Supertalentu i otkrio da je nakon takmičenje uslijedila borba za Denisovu muzičku karijeru.

“Još nas nisu zvali za saradnju. Bosna je specifična zemlja, pokušavamo ljudima dati do znanja da i osobe s autizmom mogu nastupati bez problema. Borimo se s vjetrenjačama, ali vjerujem da ćemo uspjeti”, rekao je Nebojša.

Denis je već nekoliko puta nastupao sa Sašom Lošićem Lošom, frontmenom grupe Plavi orkestar, ali i s italijanskim pjevačem Andreom Bocellijem, a otkrio je da želi još nastupa s domaćim muzičarima.

Nebojša je ispričao kako je finale Supertalenta trajalo duže nego što je Denis navikao pa je pobjednik tek nakon tri dana uistinu shvatio da je osvojio 200.000 kuna i titulu Supertalenta. Mislili su da je kao pobjednik osvojio 40.000 kuna, no na kraju se zbog 200.000 ugodno iznenadio.

“Dio novca ide za bolesnu djecu u Hrvatskoj, dio u BiH, a 80.000 nama, jer nam je toliko potrebno za Denisovo godišnje liječenje epilepsije u Italiji”, rekao je Nebojša.

Izvor: Klix.ba

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset