menu Naslovna chevron_right
Zanimljivosti

Posao iz snova: Šest mjeseci s voljenom osobom na pustom ostrvu i još vas plaćaju

Urednik | 25. Januara 2017.

Ukoliko želite duži odmor, daleko od svih i bez ikakvog kontakta sa spoljnim svijetom, usamljeno australijsko ostrvo blizu Tasmanije je kao stvoreno za vas, a sljedeća ponuda koja je postala hit na društvenim mrežama mogla bi da bude vaš posao iz snova, navodi Noizz.

Bez televizije, interneta, kontakta s kopnom i prodavnice. Sami ste prepušteni sebi. Jedina obaveza vam je da prikupljate podatke za Biro za meteorologiju, a za taj posao ćete biti obučeni i plaćeni. Na ostrvo ćete moći da povedete jednu osobu sa sobom (pa zar nije idealno za romantični odmor?) ili će vam organizacija udijeliti još jednog entuzijastu, jer nije bezbjedno da budete sami.

Boravak na ostrvu traje šest mjeseci, a smjene su u martu i septembru. Sve što je potrebno jeste da možete sami da brinete o sebi, da ste dobrog zdravlja i da ste u stanju da održavate objekte, postrojenja i opremu. Prvi kontakt sa spoljnim svijetom ćete imati nakon tri mjeseca, kada će vam helikopterom dopremiti potrepštine. Naravno, u slučaju nepredviđenih okolnosti, helikopterom će doći i da vas evakuišu.
Na ostrvu imate dom od četiri spavaće sobe i svjetionik, a tu je i bogati divlji svijet, koji uključuje pingvine, galebove, foke i laste. Pa, razmislite – imate fore do sljedećeg konkursa.

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset