Potvrđeno u emisiji Nikad nije kasno: Najbolje pjevaju Bosanci

380

Najemotivniji show na TV OBN i ove će nedjelje pokazatu svu svoju raskoš.

Kandidati će i na početku ovog tjedna dokazati kako nikad nije kasno za ostvarenje snova, a posebnu notu dat će i specijalni gosti.

U trećem krugu kandidatima je lakše, jer stanu rame uz rame s nekim od najvećih zvijezda estrade. Tako će se ovoga puta kao podrška kandidatima pojaviti Aca ilić, Andreana Čekić, Ivana Pavković i Tamara Dragić. Iz sveg glasa zapjevat će duete koji traju generacijama: “Ja imam nekog, a ti si sam”, “Mi se volimo”, “Evo ima godina” i “Ljepotice moja”!

U svojstvu žirija ovoga puta uz Sašu Miloševića Mareta našli su se Mile Kitić i Milica Todorović. Milica je širila pozitivnu energiju kako ona samo zna, a Mile je ispričao nekoliko anegdota kojih je prepuna njegova karijera. Saznat ćemo i zašto se Žika crvenio pred jednim od kandidata te zašto Bosanci najbolje pjevaju!

Krisina Voiku, Nevres Hadžić Goga i Slobodan Vasić, Igor Mrkela, Đorđe Perović i Danijela Milijević dali su sve od sebe u borbi za 4. krug natjecanja. Troje njih plasiralo se u naredni krug, a troje će na internet glasovanje.

Još jednu sjajnu emisiju show programa Nikad nije kasno, pogledajte večeras nakon serije Elif samo na OBN-u.

Komentari

komentara