menu Naslovna chevron_right
IzdvojenoTuzlanski kantonVijesti

Poziv na seminar ” Programi podrške EBRD razvoju malih i srednjih preduzeća u BiH

Urednik | 12. Marta 2018.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) organizira seminar na temu “Programi podrške EBRD razvoju malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini” 19.03.2018. godine od 10:00 do 12:30 u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Na seminaru će se učesnicima predstaviti EBRD program podrške MSP u BiH, EU/EBRD kreditna linija za povećanje konkurentnosti MSP u BiH koja uključuje kreditni portfolio EBRD od 20 miliona EUR i dodjelu 15% grant sredstava MSP za uspješno realizovane projekte iz fondova Evropske unije (EU).

Pored toga, biti će predstavljeni zahtjevi koje MSP trebaju ispuniti u procesu usaglašavanja sa domaćim propisima i EU Direktivama i standardima u oblasti zaštite okoliša/životne sredine, zaštite na radu, kvaliteta i sigurnosti proizvoda, kao i primjeri uspješno realizovanih projekata u okviru navedenih programa.

Radionica je namjenjena malim i srednjim preduzećima.

Učešće na radionici je besplatno.

Prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije do 15.03.2018. godine do 16:00 na e-mail [email protected] ili na broj faksa: 033/566-205. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona: 033/566-201.

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu, srdačno Vas pozdravljamo.

Detaljnije informacije možete pogledati na sajtu http://gradacac.ba

 

 

Radio Bet/Press Općine

Komentari

komentara

Written by Urednik
  • play_circle_filled

    Radio Bet
    Kiša dobrih nota

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
headset