Preokret: Dembele ipak do kraja dana prelazi u Barselonu

305
epa05445359 Manchester City 's Tosin Adarabioyo (L) in action against Borussia Dortmund Ousmane Dembélé during the International Champions Cup match between Borussia Dortmund and Manchester City at the Shenzhen Universiade Center in Shenzhen, Guangdong Province, China, 28 July 2016. EPA/STR
Do kraja dana Osman Dembele bi trebalo da postane igrač Barselone.

Iako je Dortmund prijetio da će ga žestoko kazniti jer se nije pojavio na treningu, izgleda da je došlo do dogovora. Francuz nije napustio Njemačku, kako se spekulisalo, čeka zvaničnu potvrdu, svoje uslove je dogovorio.

Potpisaće sa Barselonom ugovor na pet godina, zarađivaće 10 miliona po sezoni, Peđa Mijatović je očigledno sjajan pregovarač.

Ovaj 20-godišnjak iz Rena je na sličan način, pritiskom, otišao u Dortmund, pa ne treba da čudi to što se juče nije pojavio na treningu.

Kako je Borusija pristala?

Jednostavno, Barselona je podigla ponudu na 100 miliona eura, plus 20 bonusa, ranija je bila 80+30.

Sada se čeka da “Milioneri” tokom dana završe posao sa projektovanom zamjenom, u pitanju je bio “plan B”, kao i svaki ozbiljan klub oni imaju spremnu alternativu.

U pitanju je opet Francuz, i to Maksvel Korne brzonogi napadač Liona. Prema informacijama iz Njemačke, on bi za 25 miliona eura trebalo da se preseli u Borusiju.

Komentari

komentara